Dutch Language School in Utrecht

Dutch Language School in Utrecht


Kies het juiste niveau voor uw cursus!

U kunt een gratis intake toets doen als u niet zeker weet welk niveau het juiste cursusniveau voor u is. Neem a.u.b. contact op met onze receptie om een afspraak in te plannen.Is de cursus waarvoor u zich aan wil melden vol? Neem contact met ons op via [email protected] om op de wachtlijst geplaats te worden.

Met de grammatica cursus A1 - B1 wordt de grammatica in het dagelijks gebruik van het Nederlands herhaald en versterkt. Tijdens deze cursus zullen grammaticale onderwerpen theoretisch worden herlhaald en door middel van verschillende oefeningen worden versterkt. De cursus is bedoeld voor diegenen die goed Nederlands spreken en minimaal niveau B1 hebben volgens het Common European Framework of Reference for Languages (CEFR).  

 

Deze cursus is perfect voor degenen die
- willen voorbereiden voor toetsen of examens in het Nederlands
- nog beter Nederlands willen kunnen schrijven
- hun spreekvaardigheid gestructureerder en vloeiende willen maken
- zich meer op hun gemak willen voelen met het gebruiken van geavanceerde grammaticale vormen op het werk en in het dagelijks leven
 

 

Na afloop van de cursus
Na afloop van de cursus zullen de deelnemers in staat zijn om op een juiste manier bijvoeglijke naamwoorden, voornaamwoorden en bijvoeglijke naamwoorden ten opzichte van onderwerpen en modifiers te vervoegen. Tevens zullen zij met succes werkwoorden kunnen vervoegen op basis van stem, tijd, stemming, aantal en persoon. Cursisten zullen zich hierdoor meer comfortabel voelen tijdens hun dagelijkse gespreksvoering in het Nederlands en bij het schrijven van documenten.


Cursusprijs: ‚ā¨ 379

 

Dutch First TIP: Meld je aan voor Grammatica B2 na het succesvol afronden van Grammatica B1-1.