Log In

Over ons

Over ons

Dutch First is een van de beste aanbieders voor een cursus Nederlands als tweede taal. Per 1 september 2023 zal Dutch First ook over het keurmerk inburgeren voor bepaalde tijd van Blik Op Werk beschikken. We bieden groepscursussen in kleine groepen in moderne klaslokalen gelegen in het midden van Utrecht. Met onze hoogwaardige leeromgeving verwelkomen wij gemotiveerde studenten vanuit de hele wereld.

U vindt ons op Niasstraat 1, op slechts 15 minuten loopafstand van treinstation Utrecht Centraal. Wij bieden diverse Nederlandse cursussen gedurende het hele jaar, van standaard- en intensieve cursussen op onze schoollocatie in Utrecht, tot online cursussen gegeven in virtuele omgeving. Wij bieden gespecialiseerde cursussen aan zowel voor bedrijven als voor individuen.

Dutch First is partnerschool van Alfaskolen AS in Oslo, Noorwegen en gebruikt dezelfde leermethode.

Dutch First is officieel geregistreerd als deelnemer in de databasis van het Directoraat-Generaal voor Onderwijs en Cultuur (DG EAC) en van de European Education and Culture Executive Agency (EACEA) van de Europese Commissie met PIC 898283730.

Login