Log In

Zomercursus Nederlands

Zomercursus Nederlands

Intensieve zomercursussen Nederlands in Utrecht

Gebruik je vrije tijd tijdens de zomervakantie effectief en leer Nederlands bij ons in een gezellige, intensieve en interactieve cursus. Onze zomercursussen zijn elk jaar beschikbaar in Juni, Juli, Augustus en September en bieden je flexibiliteit om op korte termijn Nederlands te leren in Nederland. Zomercursussen zijn klassikale cursussen die op onze schoollocatie in Utrecht plaatsvinden.

Onze zomercursussen zijn ontworpen voor een perfecte balans van lessen en vrije tijd zodat je het beste uit je verblijf in Utrecht kan maken!

Starting from 350 EUR

Dutch First biedt zomercursussen voor al onze cursusniveaus (A0-B2) volgens het Common European Framework of Reference for Languages (CEFR):

  • Beginner A0-A2 (deelnemers op CEFR-niveau A0 of personen die eerder Nederlands hebben geleerd en enkele grondbeginselen van de Nederlandse taal kennen)
  • Intermediate B1 (deelnemers op CEFR-niveau A2)
  • Gevorderd B2 (deelnemers op CEFR-nveau B1)

Onze zomercursussen zijn met name gefocust op beginners met de Nederlandse taal.

Kies wat voor jou werkt!

Dutch First biedt zomercursussen tijdens de populaire zomermaanden van begin Juni tot September. Zomercursussen zijn flexible en beschikbaar voor 12 weken. Kies een 2-, 4- of 8-weekse cursus. Wij bieden een prettige leeromgeving, maar onze zomercursussen zijn intensief en versnellen en bevorderen je taalverwerving. De cursussen focussen op begrip van schriftelijk en gesproken Nederlands en het verbeteren van de uitspraak door middel van groepsopdrachten in de klas, uitleg door de docent en zelfstudie en oefenen van het materiaal buiten de les.

Start je zomer met onze intensieve zomercursussen Nederlands.

Registreer je nu! Kies hier de gewenste hoeveelheid uren en klik naar “intensive” om de startdata van onze intensieve zomercursussen te bekijken.

Niveautoets

Weet u niet zeker welke cursus juist voor uw is? U kunt hier direct een afspraak voor een niveautoets

Cursusmateriaal

Cursusmateriaal is nodig voor al onze cursussen. Voor klassikale cursussen is het cursusmateriaal niet inbegrepen in de cursusprijs. Zie de cursuspagina voor de cursus van toepassing om te zien welk cursusmateriaal je nodig hebt voor welke cursus.

Voor klassikale cursussen worden de boeken Contact! Nieuw gebruikt.

Cursuscertificaat

Na afloop van de cursus ontvang je een officieel digitaal cursuscertificaat als bewijs van deelname aan de cursus als je tenminste 80% van de lessen hebt bijgewoond.

Login