Log In

Keuze uit 300+ cursussen. Officieel goedgekeurd door het Blik op Werk keurmerk voor bepaalde tijd voor Inburgeringscursussen vanaf September 2023.

Nederlandse taalschool in Utrecht

Dutch First specialiseert zich in interactieve cursussen Nederlands voor volwassenen. Onze ervaren docenten coachen je in interactieve lessen, zowel online als klassikaal. We combineren beproefde didactische methoden met de nieuwste onderwijstechnologie.

Alle Cursussen Test je niveau
trustpilot
16+ years of existance 7+ jaar
ervaring
600+ courses available 300+ beschikbare
cursussen
40+ qualified teachers 10+ gekwalificeerde
docenten
13000+ certified students 2600+ gecertificeerde
cursisten

Jouw niveau

Bij Dutch First geven we groepscursussen Nederlands van A0 tot B2-niveau, Inburgeringscursussen goedgekeurd door het Blik op Werk keurmerk voor bepaalde tijd vanaf September 2023, Nederlandse conversatiecursussen, online en zelfstudiecursussen en individuele lessen.

Selecteer een niveau

Jouw leerproces

In al onze cursussen, zowel klassikaal als online, gebruiken we SMART-technologie om de lessen interactief te maken en samenwerking te stimuleren. Je docent staat klaar voor feedback en vragen. Dankzij onze jarenlange ervaring helpen we jou zo snel en efficiënt mogelijk stappen te maken in je Nederlands. We zijn er trots op cursisten te ontvangen van over de hele wereld, en ze te zien groeien!

Online en offline

Ben je al in Nederland en zie je je docent en medecursisten graag face to face? Op onze locatie in Utrecht kun je klassikale lessen volgen op ieder niveau. Een groep heeft maximaal 15 cursisten en ieder lokaal is uitgerust met een SMARTboard.

Leer je liever flexibel en online? Ben je in het buitenland? Met onze e-learningmodule kun je overal in de wereld aan je Nederlands werken. Werk samen met andere cursisten, stel je vragen aan je docent en ontvang feedback over je taalgebruik en uitspraak.

Dutch First  for companies

Waarom Nederlands leren

We snappen dat je op werk Engels spreekt, de zelfscankassa gebruikt in de supermarkt en dat je partner jouw moedertaal spreekt. Waarom zou je Nederlands leren? Als je voor jezelf een leven wil opbouwen in Nederland, sociale contacten onderhouden en deel uitmaken van de samenleving, zul je merken dat het Nederlands essentieel is. Het maakt een concreet verschil in je dagelijks leven. Alleen al het kunnen bestellen van een kop koffie in het Nederlands, maakt dat je je hier meer thuis voelt.

Ben je docent?

Wij hebben een internationaal team met ervaring met lesgeven in Nederland en in het buitenland. Interesse om bij ons te komen werken?

Login