Dutch Language School in Utrecht

Dutch Language School in Utrecht


Nederlandse taalcursussen in Utrecht

 

Breng je Nederlandse vaardigheden naar een hoger niveau en doe mee met onze interactieve Nederlandse cursussen - klassikaal in onze school in Utrecht of online in onze virtual classroom! Learning Dutch has never been more fun! 

 

Dutch First BV is een moderne Nederlandse taalschool in Utrecht, Nederland. Wij bieden effectief onderwijs in de Nederlandse taal (NT2) voor volwassenen, zowel klassikaal als online.
Onze school biedt lessen aan voor individuen, professionals, ondernemingen en bedrijven.


Dutch First is officieel geregistreerd in de databasis van de Directorate General for Education and Culture (DG EAC) and the Education, Audiovisual and Culture Executive Agency (EACEA) van de Europese Commissie, met PIC 898283730.
 

 

Over ons


 
Dutch First is een particuliere taalschool in het centrum van Utrecht. Je vindt ons op de Niasstraat 1, op slechts 15 minuten loopafstand van het centraal station. Wij bieden verschillende cursussen Nederlands gedurende het hele jaar, van een vijf weken durende standaard cursus tot een twee weken durende intensieve cursus tot een intensief één jaar programma. Tevens bieden wij speciale lessen voor bedrijven en privé lessen. 
Dutch First is een partnerschool van Alfaskolen AS in Oslo, Noorwegen en gebruikt dezelfde methode van lesgeven.

Onze cursussen


Ons geheim voor effectief doceren en succesvolle cursisten begint bij onze kleine groepen. De cursusgroepen hebben een minimum aantal van zes cursisten met een maximum van veertien, op deze manier heeft de docent maximale aandacht voor de individuele cursist en is tevens een dynamische leeromgeving gegarandeerd. Onze cursussen worden gedoceerd in het Nederlands, zodat de cursist goed kan oefenen met de Nederlandse taal en zich snel comfortabel genoeg voelt om de taal te gebruiken buiten de school van Dutch First.

Onze docenten


Bij Dutch First selecteren wij gekwalificeerde docenten, taalkundigen en taalspecialisten als onze onderwijzers om zo een hoge kwaliteit van lesgeven te garanderen. We streven naar een internationaal team van docenten met ervaring in Nederland, maar ook daarbuiten. Het doel bij Dutch First is de cursist te helpen zijn doelen te bereiken en de voorwaarden te scheppen voor het leren in een aangename en vriendelijke omgeving. Interesse om ons team te komen versterken? Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde en ervaren docenten om met ons aan de slag te gaan. Neem contact met ons op via [email protected] voor meer informatie!
 
 
Test
Nederlandse test
Test jouw begripsniveau van de Nederlandse taal
Survey
Vragenlijst 
Geef ons feedback over onze school en jouw cursus ervaring.
 
Translations
Word onze agent
Geïnteresserd om agent te zijn voor Dutch First? 
Links
Nutitige links
Links naar verschillende handige Nederlandse pagina's
Gallery
Gallerij
Bekijk hier onze laatste foto's.. 
Companies
Voor bedrijven
Kom meer te weten over ons cursusaanbod voor bedrijven
 
 
 ​
Privacy policy