Log In
A0-A2 Nederlands voor beginners

A0-A2 Nederlands voor beginners

Maak een vliegende start met onze meest populaire cursus Nederlands voor beginners. Je leert eenvoudige gesprekken voeren in alledaagse situaties. Wat je leert in de klas, kun je direct gebruiken in je dagelijks leven. De groepscursussen zijn te volgen in verschillende pakketten. Ga goed van start met onze cursussen A0-A2 voor beginners!

​Lees meer
Zomercursus

Zomercursus

De zomer is de beste periode om Nederland te bezoeken. Met onze zomercursussen voor beginners leer je snel Nederlands, op een leuke manier en met een relaxte sfeer.

​Lees meer
Dutch Language Excellence Programma

Dutch Language Excellence Programma

Beheers het Nederlands met uitmuntendheid! Ontdek het Dutch First Dutch Language Excellence Programma en verbeter je taalvaardigheden tot in de perfectie. Klik hier om meer te weten te komen over dit alomvattende programma dat je in staat stelt om moeiteloos en effectief te communiceren in persoonlijke en professionele situaties.

​Lees meer
Individuele lessen Nederlands

Individuele lessen Nederlands

Heb je behoefte aan een cursus op maat, die uniek is voor jou? Wil je je eigen tempo volgen en focussen op je persoonlijke leerdoelen? Dan zijn individuele lessen precies wat je zoekt.

​Lees meer
Zelfstudiecursus Nederlands

Zelfstudiecursus Nederlands

Met onze e-learning module leer je Nederlands via zelfstudie, met de begeleiding van een ervaren docent. Online zelfstudie is perfect te combineren met een flexibele agenda. Omdat je 24/7 toegang hebt tot het online lesmateriaal, kun je je eigen tijd en beschikbaarheid volgen. De oefeningen behandelen alle Nederlandse taalvaardigheden en er is altijd een docent beschikbaar voor feedback en vragen.

​Lees meer
Onze didactische methoden

Onze didactische methoden

Bij Dutch First combineren we beproefde didactische methodes met de nieuwste onderwijstechnologie. Cursisten worden aangemoedigd om een actieve rol aan te nemen tijden de lessen. Zo krijg je de kans om je taal te ontwikkelen en hierdoor zien we snelle vooruitgang in hun taalvaardigheid. Wil je meer weten over onze methode en materialen die worden gebruikt in onze cursussen? Klik hieronder op ‘Lees meer’.

​Lees meer
Login