Log In

Dutch Language Excellence Programma

Dutch Language Excellence Programma

Welkom bij het Dutch Language Excellence Program – de uitgebreide taalcursus Nederlands die je de vaardigheden en kennis zal geven om de Nederlandse taal in slechts één jaar te beheersen! Of je nu een beginner of een gevorderde leerling bent, ons volledige excellentie programma NT2 cursus (Nederlands als tweede taal) is ontworpen om je te helpen je taaldoelen te bereiken en je voor te bereiden op het Nederlandse inburgeringsexamen.

Met onze all-inclusive taalcursus Nederlands bouw je geleidelijk je vaardigheden in de Nederlandse taal op via verschillende boeiende en interactieve leeractiviteiten. Je zult regelmatig werken met verschillende teksten, nieuwe woordenschat oefenen in alledaagse gesprekken en grammaticale structuren beheersen. Ons intensieve programma garandeert aanzienlijke verbeteringen in je communicatievaardigheden na elk uur leren.

Dit is ons langdurige, intensieve, tien maanden durende Dutch Language Excellency Programma. Meld je nu aan en zet de eerste stap naar integratie in de Nederlandse samenleving!

Starting from 2972 EUR

Onze ervaren docenten zijn gepassioneerd in het helpen van studenten bij het leren van Nederlands en zullen persoonlijke ondersteuning en begeleiding bieden gedurende de hele cursus. We bieden ook kleine klassen aan om ervoor te zorgen dat elke student de aandacht krijgt die ze verdienen.

Naast het verbeteren van je taalvaardigheden, zal ons programma je ook voorbereiden op het Nederlandse inburgeringsexamen op A2 of B1-niveau. Je leert over de Nederlandse samenleving, cultuur en gebruiken, en krijgt een dieper begrip van het land en zijn mensen.

Doe nu mee met ons Dutch Language Excellence Programma en zet je eerste stap richting vloeiend Nederlands spreken. Met onze Nederlandse taalcursus bereik je in minder dan een jaar je taaldoelen en open je nieuwe mogelijkheden op het gebied van werk, reizen en persoonlijke groei.

Wil je na het NT2 programma nog verder leren? Dan kun je verder met de B2 cursus Nederlands. Dit is een NT2 cursus die onder andere voorbereid op het Staatsexamen Niveau II. Lees meer.

Login