Log In

Individuele cursus Nederlands

Individuele cursus Nederlands

Volledig gepersonaliseerde lessen Nederlands

Privélessen worden op maat gemaakt om te voldoen aan jouw behoeftes. De Nederlandse les kan online plaatsvinden, in één van onze lokalen, of een combinatie van beiden. Je kunt kiezen om te werken met de boeken, de e-learningmodule, een combinatie, of ander materiaal. Je kunt een voorbereid lesplan volgen, of inzoomen op het thema of de vaardigheid die het meest relevant is voor jou. Bijvoorbeeld uitspraak, informele conversatie, grammatica, medische terminologie of examenvoorbereiding. Je wordt aangemoedigd om je eigen doelen te stellen. Of het nu gaat om het halen van een bepaald examen, Nederlands spreken met je schoonfamilie, kletsen met je vrienden in het café, of het nieuws op tv begrijpen, onze docenten maken graag een privéles Nederlands voor anderstaligen speciaal voor jou.

Heb jij specifieke leerdoelen, wil jij je eigen tempo volgen, of heb je gewoon graag de onverdeelde aandacht van je docent? Dan zijn onze individuele cursussen Nederlands wellicht precies wat je nodig hebt.

Starting from 69 EUR

Cursusplanning en deelnemers

Het lesschema is flexibel en wordt ingeroosterd op basis van jouw beschikbaarheid. Individuele cursussen kunnen worden georganiseerd voor een enkele deelnemer of kleine groepen van maximaal drie deelnemers. De Nederlandse les kan worden ingepland wanneer je wil, zolang er een docent (en een lokaal) beschikbaar is. Voor individuele lessen worden lesuren van 50 minuten gehanteerd. Je kunt ervoor kiezen om één of twee lesuren per les te volgen.

1 Deelnemer

Individuele lessen worden aangeboden op alle niveaus, van beginner tot gevorderd. Jouw wensen en doelstellingen worden geanalyseerd om te zien of een privécursus Nederlands voor jou de beste optie is. Meestal wordt er een niveautest afgenomen om het huidige niveau vast te stellen, tenzij je nog niet eerder Nederlands hebt geleerd (dan begin je bij A0). Vervolgens maken we een persoonlijk programma, aangepast aan jouw behoeftes en beschikbaarheid. Het is mogelijk om in te gaan op specifieke taaldoelen, contexten of woordenschat, zoals literatuur, jargon van een bepaald werkveld of andere thema’s. De deelnemer kan eerst één sessie los aanschaffen om de manier van lesgeven uit te proberen. Na deze eerste sessie is een afname van minimaal 5 lesuren voor een bepaalde periode vereist (bijvoorbeeld 5 lesuren binnen 2 maanden of 10 lesuren binnen 3 maanden).

2 – 3 Deelnemers

Deze cursusindeling is ideaal voor een groep vrienden, collega’s of een gezin dat samen Nederlands wil leren. In deze cursus voor kleine privégroepen worden de lessen aangepast aan de behoeften van de deelnemers. De cursus wordt volledig ingericht op jullie interesses en tempo.

Alle deelnemers moeten op hetzelfde taalniveau zijn. Bewijs van huidige Nederlandse taalvaardigheid in de vorm van een certificaat van een eerdere cursus of het resultaat van onze niveautest is vereist. De deelnemers mogen eerst één sessie apart aanschaffen om onze manier van lesgeven uit te proberen. Na deze eerste les is een afname van minimaal 10 lesuren voor een bepaalde periode vereist (bijvoorbeeld 10 lesuren binnen 3 maanden of 20 lesuren binnen 6 maanden).

Les op onze locatie

Op onze leslocatie in Utrecht bieden we individuele cursussen aan. In deze lessen werk je intensief samen met onze deskundige docenten. Zij coachen je in het materiaal, de vaardigheden en thema’s die jij wil behandelen. We raden aan te werken met de boeken Contact! Nieuw 1, 2, 3 en 4 (voor A1, A2, B1 en B2 respectievelijk gezien) van uitgeverij Intertaal. Het is ook mogelijk om andere materialen te gebruiken, hierin kan je docent je adviseren.

Heb je interesse in individuele lessen op locatie, neem dan contact met ons op: [email protected]

Online lessen

Het is ook mogelijk om individuele lessen te volgen in ons online klaslokaal, via Zoom. Hiervoor zijn geen boeken nodig, maar raden we aan te werken met onze e-learningmodule. Je kunt je aanmelden voor online privécursus Nederlands door lespakketten te boeken via onderstaande link. Kies het pakket dat je wil aanschaffen en pakketkortingen worden automatisch toegepast. Je kunt online privécursus Nederlands ook combineren met een online zelfstudiecursus Nederlands.

Individuele lessen online

Tarieven

Lessen met een eindtijd voor 17:00 uur
(5.00 pm) per lesuur van 50 minuten
Lessen met een eindtijd na 17:00 uur
(5.00 pm) per lesuur van 50 minuten
1 deelnemer€65*   1 deelnemer€69* 
Groep van 2 deelnemers€74* (€37 per persoon)Groep van 2 deelnemers€78* (€39 per persoon)
Groep van 3 deelnemers€84* (€28 per persoon)Groep van 3 deelnemers€90* (€30 per persoon)

Het eerste lesuur kan apart aangeschaft worden, om onze manier van lesgeven uit te proberen. Na deze eerste les kun je privélessen Nederlands boeken in pakketten van minimaal 5 lesuren (van 50 minuten).

De volgende kortingen gelden:
– Bij 10 of meer lessen geldt een korting van 5% op het cursusgeld.
– Bij 20 of meer lessen geldt een korting van 10% op het cursusgeld.
– Bij 30 of meer lessen geldt een korting van 15% op het cursusgeld.

Geldigheidsduur

Privélessen Nederlands moeten worden gebruikt binnen een bepaalde periode na de startdatum (eerste les) van het gekochte pakket:

– 5 gekochte lesuren zijn 2 maanden geldig vanaf de startdatum
– 10 gekochte lesuren zijn 3 maanden geldig vanaf de startdatum
– 20 gekochte lesuren zijn 6 maanden geldig vanaf de startdatum
– Voor andere aantallen tellen we de bovenstaande geldigheidsperioden bij elkaar op (bijv. 25 gekochte lesuren zijn 8 maanden geldig, 40 gekochte lesuren zijn 1 jaar geldig).

* Tarieven voor particuliere klanten voor privécursus Nederlands voor anderstaligen. Voor bedrijfsklanten en incompany-aanvragen gelden andere prijzen. Incompanycursussen op maat: prijzen op aanvraag.

Login