Log In

Zelfstudiecursus Nederlands

Zelfstudiecursus Nederlands

De meest flexibele manier om Nederlands te leren

Online zelfstudiecursussen bieden 24/7 toegang tot onze e-learningmodule. Dit biedt u de mogelijkheid om op uw eigen tempo te studeren, waar en wanneer u wilt, terwijl u wordt begeleid door een ervaren docent.

Elke week ontvangt u een individueel leerplan waarin de aanbevolen oefeningen en volgorde van het E-learning materiaal staat beschreven. Het plan behandelt vocabulaire, lezen, schrijven, luisteren, uitspraak en grammatica. Schrijfoefeningen kunnen worden geüpload om feedback te krijgen van de docent, en u kunt vragen aan uw docent stellen via de berichtenfunctie.

Wil je graag je Nederlands op de meest flexibele manier verbeteren? Je eigen tempo bepalen? Toegang tot meer dan 1000 oefeningen krijgen? Een wekelijks leerplan ontvangen en begeleid worden door een docent? Dan is de zelfstudiecursus Nederlands perfect voor jou!

Starting from 159 EUR

Zelfstudiecursussen zijn online all-inclusive cursuspakketten met:

  • Onbeperkt 24/7 toegang tot digitale leermiddelen ontwikkeld voor NT2-onderwijs (Nederlands als tweede taal) tijdens de duur van je cursus.
  • Een wekelijks leerplan van jouw docent.
  • Begeleiding van een docent in het E-learning platform: feedback op je opdrachten en op je voortgang.
  • Regelmatige toetsen en voortgangscontroles
  • Ondersteuning beschikbaar van onze administratie

Kies de lengte van je cursus onder ‘Cursusduur’ en kies uw cursusniveau onder ‘niveau’. Als je een beginner bent, kies dan A0. Als je vragen hebt over op welk niveau het beste te starten, neem dan contact met ons op. Je kan kiezen om te werken in de A0-A2 module, of in de B1 module.

Boek je zelfstudie HIER!

Je kunt ervoor kiezen om een zelfstudiecursus te combineren met individuele online lessen om je Nederlandse leerervaring te optimaliseren. Voor meer informatie over online individuele lessen, zie hier: Individuele cursus Nederlands

Cursusmaterialen

Voor de zelfstudiecursus heb je een apparaat met een werkende internetverbinding nodig (laptop, PC, tablet, smartphone). Wij zorgen voor het account voor de digitale leermiddelen. Onze zelfstudiecursussen zijn all-inclusive en toegang tot het cursusmateriaal is inbegrepen.

Login