Log In

B1 Cursus Nederlands voor halfgevorderden

B1 Cursus Nederlands voor halfgevorderden

Wordt onafhankelijk gebruiker van het Nederlands!

Je doel is om vloeiend Nederlands te kunnen spreken. Na het meedoen met onze B1 cursus blijf je maar doorgaan met Nederlands spreken!

Deze cursus halfgevorderde B1-niveau Nederlands is bedoeld voor als je al basiskennis van het Nederlands hebt op A2-niveau. Tijdens deze cursus zal je nieuw vocabulaire en grammatica leren en zal je verder werken aan je Nederlandse taalvaardigheden.

Onze B1 cursus is interactief en persoonlijk gericht. Onze innovatieve lesstijl combineert SMART-technologie met de expertise van je docent. Elke les wordt volledig in het Nederlands gegeven, wat de ideale omgeving biedt voor het verhogen van je niveau.

Onze B1 intermediate cursus is voor als je zelfverzekerd en onafhankelijk Nederlands wil spreken, schrijven en begrijpen. Krijg je grammatica en vocabulaire op niveau om zelfstandig en vloeiend te kunnen spreken en lezen in het Nederlands.

Starting from 350 EUR

Tijdens je B1 cursus zullen onderdelen worden behandeld die essentieel zijn voor het onafhankelijk gebruik van de Nederlandse taal: Nederlands spreken, uitspraak, schrijven, grammatica, vocabulaire en luisteren. In deze cursus zal je je communicatievaardigheden verbeteren. Onze interactieve lessen en lesmiddelen zullen je visueel ondersteunen en onze methode is gericht op snel leren en het begrip van de Nederlandse taal.

Tijdens onze gestructureerde en boeiende lessen zul je:

  • Je communicatieskills en uitspraak verbeteren
  • Leren om informatie en je meningen preciezer over te brengen
  • Over je dromen en plannen voor de toekomst praten
  • Handige woorden en uitdrukkingen voor specifieke werksituaties leren (taken verdelen onder collega’s, een klantenservice bellen, statistieken, efficiënt e-mails sturen)
  • Belangrijke informatie uit het nieuws en uit e-mails en brieven die je ontvangt (bijvoorbeeld van bedrijven, de overheid, rekeningen) beter leren begrijpen
  • Vocabulaire van testen en examens leren begrijpen
  • Kennis van Nederlandse grammatica gestructureerd herhalen en verbeteren

Kies wat bij jou past!

Deze cursus is bedoeld voor leerders van de Nederlandse taal die een beginnerscursus A0-A2 hebben afgerond en op het A2-niveau zitten volgens het Common European Framework of Reference (CEFR) voor talen. Als je geïnteresseerd bent in deze cursus zonder een A2-niveau cursus bij ons te hebben afgerond, dan raden we aan om eerst een niveautoets bij ons te doen.

Kies de cursus die het best bij jouw voorkeuren en beschikbaarheid past. Je kunt kiezen tussen een standaardcursus met lessen twee keer per week en een intensieve cursus met lessen vier keer per week. Daarnaast kun je kiezen tussen een klassikale cursus op locatie in Utrecht en een online cursus met lessen in de virtual classroom via Zoom. Onze klassikale cursussen op locatie hebben lessen van 3 lesuren van 45 minuten per les. Online cursussen hebben lessen van 2 lesuren van 45 minuten per les.

Dit is onze volledig-niveau volledig pakket B1 cursus, wat onze meest populaire cursus voor het B1-niveau is en de beste deal voor het halfgevorderde (Intermediate) B1 niveau Nederlands. Je zal bruikbare kennis van de Nederlandse grammatica opdoen en verder werken aan je uitspraak en actief gebruik van het Nederlands.

Dit cursuspakket behandelt de eerste helft van het B1 taalniveau bij Dutch First. Je zal een voorsprong krijgen op intermediaire grammaticakennis en verder werken aan je Nederlandse taalvaardigheid.

Start het B1 intermediaire/half gevorderde niveau met de eerste van 4 cursussen op dit niveau. Je zal grammatica die je al hebt geleerd herhalen en verbeteren en een begin maken met onderwerpen zoals praten over de toekomst en gewoontes.

Zet je B1 cursus met ons voort met de tweede van vier cursusmodules op het halfgevorderde niveau. Deze cursus is perfect voor als je B1.1 al hebt voltooid. Tijdens de cursus zal je leren om efficient op de werkvloer te communiceren.

Ga aan de slag met de tweede helft van het halfgevorderde niveau Nederlands met dit cursuspakket. Rond het B1 niveau met ons af en leer taalvaardigheden beheersen zoals formeel/informeel taalgebruik en bereid je voor op het B2 niveau met deze cursus! Deze cursus is bedoeld voor als je de eerste helft van het B1-niveau hebt afgerond met een B1.2-niveau of vergelijkbare cursus.

Deze B1.3 cursus is de derde van vier cursusmodules op het B1 halfgevorderde niveau. Heb je een B1.2-niveau cursus met ons afgerond? Maak een start aan de tweede helft van het B1-niveau met deze cursus waarin onderwerpen zoals passieve zinnen, formele telefoongesprekken, praten over verschillende steden en het benoemen van causale verbanden in het Nederlands zullen worden behandeld.

Rond je B1 leerproces af bij ons met deze vierde en laatste van vier curssmodules op het halfgevorderde/intermediaire B1-niveau Nederlands. Deze cursus gaat verder na de B1.3 cursus en behandelt onderwerpen zoals praten over het nieuws en trends, discussies en monologen houden en verschillen tussen landen benoemen.

Cursusmaterialen voor classroom-based courses

Het gebruik van boeken en andere cursusmaterialen tijdens de cursus is verplicht. De boeken zijn niet inclusief in de prijs en je kunt de boeken bij ons of in de meeste (online) boekhandels aanschaffen. Je docent zal ook extra materiaal verschaffen wat niet bij het tekstboek en bijbehorende werkboek hoort. Het huiswerk zal gebaseerd worden op het tekstboek en werkboek gebruikt tijdens de cursus.

Verplicht cursusmateriaal

Contact! nieuw 3 textbook and workbook

De boeken zijn beschikbaar als geprinte hard-copy versie of als digitale versie (14 maanden). Je kiest zelf wat je wil gebruiken. Neem de boeken of een apparaat met de e-boeken mee naar elke les.

Contact! Nieuw 3 (B1): set hard-copy tekstboek en werkboek inclusief digitale licentie €80,95; of digitaal tekst- en werkboek voor €46,95

Cursusmateriaal voor online cursussen

Onze online E-learning + virtual classroom cursussen zijn all-inclusive cursussen. Je krijgt bij je cursus 24/7 toegang tot de digitale leermiddelen met taaltraining zoals luistervaardigheid, uitspraak, lezen, schrijfoefeningen en Nederlandse grammatica, tot een maand na de cursus. Je ontvangt je studentenaccount en instructies voor de start van de cursus van ons. Voor iedere les is ongeveer 4 uur voorbereiding vereist (ook voor de eerste les!). Je hebt LIVE lessen Nederlands van 2 lesuren (2x 45 minuten) in onze virtual classroom, met een echte docent en klasgenoten. Boeken zijn voor deze cursus niet benodigd.

Cursuscertificaat

Aan het einde van de cursus ontvang je een officieel digital cursuscertificaat van Dutch First als bewijs van deelname in de cursus als je tenminste 80% van de lesuren hebt bijgewoond.

Feestdagen

Lessen die volgens schema op een nationale feestdag vallen worden verplaatst naar een vrijdag of de cursus zal met één lesdatum uitlopen. Er zijn geen lessen tussen kerst en nieuwjaar.

Login