Dutch Language School in Utrecht

Dutch Language School in Utrecht


Kies het juiste niveau voor uw cursus!

U kunt een gratis intake toets doen als u niet zeker weet welk niveau het juiste cursusniveau voor u is. Neem a.u.b. contact op met onze receptie om een afspraak in te plannen.Is de cursus waarvoor u zich aan wil melden vol? Neem contact met ons op via [email protected] om op de wachtlijst geplaats te worden.   Onze Grammatica B2 workshop is geschikt voor deelnemers met
   gevorderde kennis van de Nederlandse taal. Het niveau van deze cursus is B2, gebaseerd op de niveaubeschrijvingen van
The Common European Framework of Reference for Languages (CEFR).
 
De workshop bestaat uit 4 bijeenkomsten. Elke bijeenkomst bestaat uit 4 lesuren (van 45 minuten). Deze workshop heeft een totaal van 16 lesuren.

De workshop is ontworpen om grammaticale problemen aan te pakken waar studenten op een gevorderd niveau tegenaan lopen. De workshop zal deelnemers ook helpen de stylistische nuances in het Nederlands te beheersen.

Door middel van verschillende technieken zullen de deelnemers hun grammaticale vaardigheden ontwikkelen. De technieken omvatten naast oefeningen ook het werken in groepen om elkaars fouten te verbeteren, het trainen van vaardigheden om complexe zinsopbouw te vormen en het produceren van geschreven werk. Een toets aan het begin van de cursus zal uitgevoerd worden voor de docent om een perfect niveau van doceren, aangepast aan de vaardigheden van de studenten, toe te passen. Workshop prijs: € 199

Dutch First TIP: Ben je geïnteresseerd in het Staatsexamen II? Bereid jezelf nog beter voor met onze schrijf-, lees-, luister- en spreekvaardigheids workshops.