Dutch Language School in Utrecht

Dutch Language School in Utrecht


Agentschap

Ben jij geïnteresseerd om agent te worden voor Dutch First?

We selecteren onze agentschappen kritisch middels een gedetailleerde aanvraagprocedure. Om onze agent te worden, dient je het aanmeldformulier voor agenten in te vullen. Om in aanmerking te komen als Dutch First agent, dien je minimaal één jaar werkzaam te zijn als onderwijsconsultant. Je dient een goede kennis te hebben over Visum aanvragen en over aantoonbaar goede marketing vaardigheden te beschikken. Om het aanmeldformulier aan te vragen stuur je een mail naar [email protected].  

Vermeld bij de aanvraag van het formulier de volgende gegevens:
- Volledige voor- en achternaam
- Bedrijfsnaam en adres
- Landen die je vertegenwoordigt
- Telefoonnummer
- Vertel kort iets over jezelf / het bedrijf

Beantwoord alle vragen op het aanmeldformulier voor agentschap en lever alle gevraagde bijlagen. Het aanmeldformulier inclusief de bijlagen per post versturen naar:

Dutch First
Niasstraat 1 
3531 WR, Utrecht
The Netherlands

De behandeling van de aanvraag kan tot drie maanden duren, ook afhankelijk van hoe gedetailleerd de informatie is die wij ontvangen. Een goedkeuring is geldig voor één jaar en moet worden herzien een maand voordat deze afloopt.

Ingezonden documenten worden vertrouwelijk behandeld, tevens verloopt ons beoordelingsproces vertrouwelijk. Bespreek de aanvraag voor agentschap voor onze school niet met andere organisatie zolang de procedure loopt. Wanneer blijkt dat het met andere agentschappen of organisaties is besproken, zal dat leiden tot directe annulering van de aanvraag.