Dutch Language School in Utrecht

Dutch Language School in Utrecht


Kies het juiste niveau voor uw cursus!

U kunt een gratis intake toets doen als u niet zeker weet welk niveau het juiste cursusniveau voor u is. Neem a.u.b. contact op met onze receptie om een afspraak in te plannen.Is de cursus waarvoor u zich aan wil melden vol? Neem contact met ons op via [email protected] om op de wachtlijst geplaats te worden.

Onze zomercursussen zijn ideaal voor diegenen die de zomer periode willen gebruiken om een start te maken met de studie van een vreemde taal, het huidige niveau willen verbeteren, de talenkennis op een intensive manier willen evalueren en actief willen blijven met de taal.


 

Gedurende zomer 2020 bieden wij onze
intensieve cursussen en Standaard cursussen

 

 

Bezoek onze Prijzen en Data pagina voor de exace startdata van de cursus van jouw niveau. 


De cursus wordt aangeboden op vier niveaus (A1, A2, B1, B2) volgens het Common European Framework of Reference for Languages (CEFR) Degenen die niet zeker zijn welke cursus past bij hun huidige niveau, worden geadviseerd een test te doen om het huidige niveau te bepalen. Voor het afnemen van de test kunt u een afspraak maken via [email protected] of bel 0302919884.

Dutch First TIP: Vervolg uw opleiding Nederlands na het afronden van uw cursus met een van onze Standaard of Intensieve cursussen.