Dutch Language School in Utrecht


Geïnteresseerd om met een docent één op één Nederlands te leren?
Ben je je aan het voorbereiden op een sollicitatie?
Wil je de bedrijfstaal leren, afgestemd op jouw werkveld?
Dan zijn onze individuele lessen zeer geschikt!

 

Individuele lessen (privé) is een van de meest intensieve en effectieve methode om een andere taal te leren. Tijdens de lessen heeft de cursist de volledige aandacht van de docent, de lessen worden ingevuld op basis van de snelheid en interesse van de cursist. Iedere les wordt aangepast aan de behoeften van de cursist en de eerdere ervaring met het Nederlands. De lessen kunnen gebruikt worden voor allerlei doeleinden, het voorbereiden van een sollicitatie, een presentatie voor op het werk, of gewoon het leren van handige zinnen en woorden.   
Het lesschema is flexibel en afhankelijk van de behoeften van de cursist. Individuele lessen zijn geschikt voor één deelnemer of, indien gewenst, voor groepen tot maximaal 3 deelnemers.  

 
1 Deelnemer
De behoeften en doelstellingen van de cursist worden eerst in kaart gebracht en op die manier wordt er een passend schema gemaakt. Individuele lessen worden aangeboden voor alle niveaus, van beginner tot gevorderde. De onderwerpen en de woordenschat die in de les behandeld worden kunnen worden afgestemd op de specifieke wensen van de cursist, zoals bepaalde literatuur, zakelijke onderwerpen, of andere onderwerpen. De deelnemer kan eerst één les kopen om te zien of een individuele les geschikt is. Na de eerste les gaat de aanschaf per minimaal 5 lesuren voor een bepaalde periode (bijvoorbeeld: 5 lesuren binnen de duur van 2 maanden of 10 lesuren binnen de duur van 3 maanden).  


2 - 3 Deelnemers
De individuele lessen voor 2-3 deelnemers zijn ideaal voor vrienden of familie die samen de Nederlandse taal willen leren. In deze kleine samenstelling wordt de cursus vormgegeven door de wensen en behoeften van de deelnemers. De lessen worden zo gegeven dat zij passen bij het tempo en de interesses van de deelnemers. Voorwaarde is dat alle deelnemers hetzelfde niveau hebben van de Nederlandse taal. De deelnemers kunnen eerst één les kopen, om te zien of een individuele les geschikt is. Na de eerste les gaat de aanschaf per minimaal 10 lesuren voor een bepaalde periode (bijvoorbeeld: 10 lesuren binnen de duur van 3 maanden of 20 lesuren binnen de duur van 6 maanden).

 
Prijs per lesuur (50 minuten) vanaf 1 november 2016:

Lessen die eindigen voor 17:00 (5.00pm)                     Lessen die eindigen na 17:00 (5.00pm) en weekend:

                     1 cursist:  €65*                                                                                         1 cursist:  €69* 
Groep van 2 cursisten: €74* (€37 per persoon)                                        Groep van 2 cursisten:  €78* (€39 per persoon)
Groep van 3 cursisten: €84* (€28 per persoon)                                        Groep van 3 cursisten:  €90* (€30 per persoon)

* Getoonde prijs voor particuliere personen. Voor bedrijven en in-company aanvragen zijn andere prijzen van toepassing. Aangepaste in-company cursus: prijzen op aanvraag.