Dutch Language School in Utrecht

Dutch Language School in Utrecht


Dit is de tweede van vier cursussen op het B2 gevorderde Nederlandse taalniveau bij Dutch First. De B2.2 cursus behandelt de hoofdstukken 3A – 4C van de boeken Contact! 3. 

Met deze cursus zal je nog vloeiender worden in Nederlandse grammatica en blijf je focussen op uitspraak en het actief gebruik van de Nederlandse taal.

Dit niveau is gebaseerd op het tekst en werkboek 
"Contact! 3"

Leer Nederlands in het Nederlands, snel en efficient. U zult focussen op het begrijpen en spreken van, en zelfs denken in het Nederlands vanaf dag één. 
 

Cursusniveau

De cursus is op het niveau B2 gebaseerd op de taalniveau's beschreven in het
 Common European Framework of Reference for Languages (CEFR).

 

   B2  (Best deal)

   Hoofdstukken: 1 - 8 (Contact! 3)
   Lesuren: 96
   Prijs: € 1.046,-
 

   B2.1 + B2.2

   Hoofdstukken: 1A – 4C
   (Contact! 3) 
   Lesuren: 48
   Prijs: € 548,-

   B2.3 + B2.4

   Hoofdstukken: 5A – 8C
   (Contact! 3) 
   Lesuren: 48
   Prijs: € 548,-

   B2.1

   Hoofdstukken: 1A – 2C
   (Contact! 3) 
   Lesuren: 24
   Prijs: € 299,- 

   B2.2

  Hoofdstukken: 3A – 4C
  (Contact! 3)
  Lesuren: 24
  Prijs: € 299,-

   B2.3

   Hoofdstukken: 5A – 6C
   (Contact! 3)
   Lesuren: 24
   Prijs: € 299,-

  B2.4

   Hoofdstukken: 7A – 8C
   (Contact! 3)
   Lesuren: 24
   Prijs: € 299,-


Met deze cursus zult u de eerste helft van het B2 niveau voltooien. Hierna kunt u verder gaan door met de B2.3+B2.4 (B2 deel 2) of met de B2.3 cursus mee te doen om het B2 niveau te bereiken. 

Wij bieden deze cursus zowel online als klassikaal aan. U kunt lessen één keer per week volgen (Zaterdagen, 6 lesuren per les), twee keer per week (3 lesuren per les, Maandag/Woensdag OF dinsdag/donderdag) of vier keer per week (3 lesuren per les, maandag t/m donderdag). Elk lesuur duurt 45 minuten. De verwachte benodigde zelf studie tijd is ongeveer 2 uur per les.
 

Cursusmateriaal

Het gebruik van boeken en andere lesmaterial in de cursus is verplicht. De boeken zijn niet inbegrepen in de cursuskosten en u kunt de benodigde boeken bij ons of in verschillende boekhandels aanschaffen. Uw docent verschaft ook extra lesmateriaal dat niet bij de cursusmaterialen hoort. U krijgt huiswerk toegewezen op basis van het tekst- en werkboek gebruikt tijdens de cursus.

Verplicht cursusmateriaal

 

Cursuscertificaat

U ontvangt een officieel (digitaal) cursuscertificaat aan het einde van de cursus, mits u 80% of meer van de cursus heeft bijgewoond en de cursuskosten heeft betaald. 
 

Feestdagen

Lessen die normaal gesproken op Nederlandse feestdagen zouden vallen, vinden plaats op vrijdagen. Schrijf u in voor deze cursus door hier te klikken!